Uw gezondheid is onze zorg!

FysioGroep Geleen, de handen in elkaar.

 

 

Mensen in Geleen of omliggende dorpen die paramedische zorg nodig hebben kunnen sneller en efficiënter geholpen worden. Dat is één van de voordelen die het samenwerkingsverband van zeven paramedische- en fysiotherapiepraktijken in Geleen biedt. Naast de algemene zorg zijn ook alle specialismen binnen dit samenwerkingsverband, FysioGroep Geleen, aanwezig. Hierdoor  kunt u meteen bij een van de aangesloten praktijken terecht. Bovendien kan de voor u meest geschikte therapievorm geadviseerd en aangeboden worden. Met of zonder verwijskaart bent u welkom bij een van de deelnemende praktijk. Wij zorgen, uiteraard in overleg met u, voor een snelle en doelmatige behandeling van uw klachten en aandoeningen.

 

In enkele praktijken van FysioGroep Geleen, wordt er naast de individuele zorg ook therapie in groepsverband aangeboden. Hierbij kunnen mensen in kleine groepjes onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut oefenen. U kunt hierbij onder andere denken aan rugklachten, fibromyalgie, reuma, multiple sclerose, parkinson.

Daarnaast behandelen deze praktijken mensen die deelnemen aan de DBC COPD en beschikken zij tevens over diverse beweegprogramma’s voor mensen met diabetes, hart en vaatziekten, osteoporose, artrose enz.

 

Naast fysiotherapie biedt FysioGroep Geleen alle vormen van specialistische zorg: manuele en orthopedische therapie, bekkentherapie en incontinentietraining, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, oncologie, McKenzietherapie, Mulligan Concept,  lymfedrainage en oedeemtherapie, acupunctuur, taping en bandageren, neurorevalidatie, sportrevalidatie, medische trainingstherapie, hydrotherapie, arthropraxie en andere behandelvormen

 

FysioGroep Geleen streeft voortdurend naar een goede samenwerking met huisartsen, medisch specialisten en andere paramedische zorgverleners in de eerste lijn. Door regelmatig overleg, het uitwisselen van informatie en het maken van onderlinge afspraken kunnen wij de zorgverlening zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

 

De deelnemende praktijken van FysioGroep Geleen hebben zorgovereenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars waardoor u nagenoeg alle administratieve rompslomp uit handen genomen wordt. Bovendien zijn er in deze overeenkomsten waarborgen opgenomen voor een hoogwaardige zorg. U krijgt paramedische zorg van de hoogste kwaliteit, snel en op maat. Dat is waar FysioGroep Geleen voor staat. Uw gezondheid is onze zorg!

 

De deelnemende praktijken van FysioGroep Geleen zijn:

Fysiotherapie Huijsmans-Maassen-Weijnen

Fysio-Sportcentrum  Medi Sport

Fysiotherapie en Manuele Therapie Wauben

Fysiotherapeutenmaatschap Kluis

Therapiecentrum Verheggen


Er is dus altijd een locatie van FysioGroep Geleen bij U in de buurt!


design.png